Viirin Kirppis – monta puotia saman katon alla

Viirin Kirppis on yksi Suomen vanhimmista itsepalvelukirpputoreista. Tänä keväänä on juhlan aihetta, sillä yritys juhlii keväällä 20-vuotis taivaltaan.

Valoisat 2500 m2 toimitilat tarjoavat asiakkaille 500 myyntipaikkaa, jotka ovat vapaasti valittavissa myytävien tuotteiden mukaan. Perinteisten pöytä-rekki paikkojen lisäksi on lattia- ja seinäpaikkoja sekä lukittuja vitriinejä. 

Kierrättäminen on in

Viirin Kirppiksellä on pitkät perinteet vanhan tavaran kierrättämisessä. Yritys myös ostaa tavaraa kuolinpesistä sekä konkurssieriä. 

Kirppispöytien lisäksi tarjolla on laaja mattovalikoima ja antikvariaatti. Elintarvikepuolelta löytyy makeisia, ulkomaisia herkkuja, pesuaineita, siivousvälineitä sekä auton puhdistukseen tarkoitettuja tuotteita. Huonekaluhallista löytyy tauluja, valaisimia, kaappeja, pöytiä, sänkyjä, ruokapöytiä sekä vintage -tuotteita. Viirin Kirppiksen eri myyntipaikkojen laajuuden kruunaa käsityöpuoti, joka esittelee paikallisten taitajien upeita taidonnäytteitä.

Viirin Kirppiksellä viihtyy pidemmänkin aikaa. Ostoskierroksen jälkeen tai välissä voi huilahtaa kahviossa. Jäätelö ilahduttaa perheen pienimpiä samoin kuin leikkinurkkaus. Kahviossa myytävän pikkupurtavan lisäksi myös omat eväät ovat tervetulleita ja voit lämmittää ne talon mikrossa. 

viirinkirppis28

Tavanomaista kirpputoria monipuolisempi toiminta

Yläkerran Viiraamo myy monenlaisia uusia ja kierrätettyjä askartelu- ja käsityötarvikkeita, jotka on pakattu kauniisti innostuneen tekijän löydettäväksi. Ideoita syntyy jo siitä, että kierrätysmateriaalissa saa monesti ajatuksen poikasen kaupanpäälle. Viiraamo tarjoaa myös kaikille kävijöille harrastustilan, jossa 5 euron tuntihintaan voi käyttää talon teollisuusompelukoneita sekä ammattikäyttöön tarkoitettua höyrysilitysrautaa tai mankelia. Tilassa on helppo lyhentää ja silittää verhoja, vaihtaa vetoketjua tai lyhentää housunlahkeita. Muu työskentely tiloissa on ilmaista ja sopimuksesta voi järjestää vaikka omia työpajoja. Tilasta löytyy työskentelyyn lisäksi paljon erilaisia kankaita eri vuosikymmeniltä, sekä muita materiaaleja.  Jos taas käsityöt eivät ollenkaan kiinnosta, mutta varastoista löytyy lankoja ja muuta käyttökelpoista, ne voi lahjoittaa Viiraamon selvitettäväksi.

Vanhoja Arabian kuppeja

Viirin kirppiksen sisääntulon vieressä on myyntipiste vanhoille Arabian kupeille. Tarjolla on yli 1500 kuppia asetteineen menneiltä vuosikymmeniltä. Tuotteet on valokuvattu kansioon, josta voi helposti etsiä esimerkiksi haluamansa kuppi-asetti parin.

 N3A1977

Pöytävaraukset verkossa

Pöytävuokrauksen ja myynnin seurannan voit kätevästi hoitaa netissä. Viikkohinnat liikkuvat 10 – 39.90 Euron välissä myyntipaikan rakenteesta riippuen. Menopelille löytyy paikka pihapiiristä, jossa toimii myös antiikkihuutokauppa ja Design myymälä Elegantik. 

Varsinainen vanhan tavaran keskittymä, joten tervetuloa löytöretkelle Viirin Kirppikselle!

Lisätietoa:

Viirin Kirppis Oy

Yrittäjäntie 9
01800 Klaukkala

Puh. 09-290 3830

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloajat: ma-pe 10-19

la 10-16, su 11-16

www.viirinkirppis.fi


  • Hoikka koira voi hyvin

    Ylipaino on yleisin ravitsemuksellinen virhe lemmikeillä länsimaissa. Arvioiden mukaan noin neljäsosa koirista on ylipainoisia. Helpointa on huolehtia siitä, että koira pysyy koko ajan ihannepainossaan, mutta laihduttaminenkaan ei ole mahdotonta.

  • Kauppa käy Lanttilassa

    Viime elokuussa pääkaupunkiseudun suurimman kirppiksen Perhekirppis Lanttilan toiminta siirtyi Vantaan Petikkoon, mistä oli löytynyt uudet toimitilat.  

Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely