Erilainen matkakirja Eurooppaan autolomalle suuntaaville

Tämän matkakirjan avulla voit tehdä virtuaalisia automatkoja Euroopan eri kolkkiin. Jos olet itsekin kulkenut omalla autolla Euroopassa lomailemassa, voit verrata omia kokemuksiasi ja havaintojasi lukemaasi. Jos olet haaveillut autolla Eurooppaan lähtemisestä ja kenties suunnittelet matkaa, kirja tarjoaa opastusta ja vinkkejä. Kirjasta saa kokemusperäisen kuvan Euroopan ja automatkailun muuttumisesta samalla kun se on myös matka kirjoittajan oman mielenmaailman kehityksessä.

Vuodesta 1987 lähtien Anja Lilja ja Kauko Haarakangas ovat lähes joka vuosi kesälomillaan tehneet 3-4 viikon autoretken eri puolille Eurooppaa ja tutustuneet lähes kaikkiin Euroopan maihin, useimpiin moneen kertaan, käyneet myös Afrikan ja Turkin puolella, ja seikkailleet entisissä sosialistisissa maissa ennen Berliinin muurin murtumista. Kirja muodostuu huumorin sävyttämistä kokemuksista kuitenkin tarkistetuissa faktoissa pitäytyen. Kirja on erilainen matkakirja: koko Eurooppa varsin perusteellisesti ja omalla autolla kulkien neljällä eri vuosikymmenellä ja teltta lähes joka kerta mukana.

Norbooks, hina 30 euroa

 


  • Hoikka koira voi hyvin

    Ylipaino on yleisin ravitsemuksellinen virhe lemmikeillä länsimaissa. Arvioiden mukaan noin neljäsosa koirista on ylipainoisia. Helpointa on huolehtia siitä, että koira pysyy koko ajan ihannepainossaan, mutta laihduttaminenkaan ei ole mahdotonta.

  • Kauppa käy Lanttilassa

    Viime elokuussa pääkaupunkiseudun suurimman kirppiksen Perhekirppis Lanttilan toiminta siirtyi Vantaan Petikkoon, mistä oli löytynyt uudet toimitilat.  

Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely