Kauppa käy Lanttilassa

 

Viime elokuussa pääkaupunkiseudun suurimman kirppiksen Perhekirppis Lanttilan toiminta siirtyi Vantaan Petikkoon, mistä oli löytynyt uudet toimitilat.  Uusissa toimitiloissa on tilaa lähes 3000 neliötä kahdessa kerroksessa. Tiloissa on väljyyttä ja valoisuutta kattoikkunoiden ansiosta.

Myyntipöytiä mahtuu tiloihin peräti 580 kappaletta ja edullisimmillaan pöytä seitsemäksi päiväksi maksaa 19,90. Lisäksi peritään 5% provisio myynneistä. Myyntejä voi seurata reaaliajassa verkossa. Pöydän voi varata netissä, paikanpäällä tai puhelimitse.

Kova kuhina

Asiakkaat ovat löytäneet hyvin uuden Lanttilan toimipisteen. Arkisin kirppiksellä käy päivisin jopa 1000 ja viikonloppuisin peräti 2000 asiakasta. Kirppis on avoinna arkisin kymmenestä kuuteen illalla ja viikonloppuisin kymmenestä kolmeen päivällä. Myynnissä olevat tavarat ovat monenlaisia, kuten myös kävijätkin. Toisilla ostoksiin menee hetki, mutta toiset saattavat viettää koko päivän rauhassa kierrellen. Usein lähes jokainen vierailija löytää jotain mielenkiintoista ostettavaa.

Kehuttu vihannesmyynti

Alakerrassa sijaitsevat kahvio, Suomen edullisimmat hedelmät ja vihannekset omassa myyntipisteessään sekä osa myyntipöydistä. Yläkerrasta löytyy outlet-osasto sekä myyntipöytiä. Lisäksi tiloissa toimii parturi. Perhekirppis lanttilassa toimii Suomen suurin antikvariantti.

Lanttila 2

Kuva: Lanttilassa on myös viihtyisä kahvila

Helppo tulla

Uudet toimitilat sijaitsevat lähellä entisen Kodin Ykkösen toimitiloja ja Tokmannia vastapäätä. Parkkitilaa on runsaasti lähiseudulla. Myös julkisilla kulkuvälineillä uuteen Lanttilaan pääsee kätevästi. Linja-autot 436 ja 436K tulevat Vantaalta (Vantaankoski tai Martinlaakson asemilta) ja linja-auto 322 tulee Helsingistä. Lähellä on myös muita kiinnostavia sisustusliikkeitä, joissa voi lisäksi vierailla.


  • Hoikka koira voi hyvin

    Ylipaino on yleisin ravitsemuksellinen virhe lemmikeillä länsimaissa. Arvioiden mukaan noin neljäsosa koirista on ylipainoisia. Helpointa on huolehtia siitä, että koira pysyy koko ajan ihannepainossaan, mutta laihduttaminenkaan ei ole mahdotonta.

  • Kauppa käy Lanttilassa

    Viime elokuussa pääkaupunkiseudun suurimman kirppiksen Perhekirppis Lanttilan toiminta siirtyi Vantaan Petikkoon, mistä oli löytynyt uudet toimitilat.  

Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely