Omakotitalon putkiremontti helposti ja edullisesti

 

LVIturva on erikoistunut omakotitalojen putkiremontteihin uusilla menetelmillä. Käyttövesiputket, lämpöverkko ja viemärit saadaan uusittua jopa viikossa ilman kallista rakenteiden avaamista. Asiakas saa remontista aina kiinteän hintatarjouksen. ”Teemme omakotitaloihin putkiremontteja rakenteita rikkomatta. Koko homma vie aikaa keskimäärin viikon verran, eikä asukkaiden tarvitse muuttaa siksi ajaksi evakkoon”, lupaa LVTturvan toimitusjohtaja ja perustajaosakas Juha-Matti Kemppainen.

LVIturvan ammattilaiset tekevät millintarkkaa työtä. Uusien komposiitti muoviputkien käyttöikä on 50-90 vuotta.

Yritys on erikoistunut palvelemaan Suomen suurinta rakennuskantaa, jonka muodostavat 40-90-luvun omakotitalot. Käyttövesiputket ja lämpöverkon eli pattereiden putket uusitaan LVIturvan menetelmässä pintavetoina komposiitti muoviputkilla. Sujuva viemäriputkiremontti onnistuu kerrostaloissa jo vuosikymmeniä käytetyllä, kestävällä sukitusmenetelmällä.

Putkimiesten perustama yritys

Uuden toimintatapansa ansiosta LVIturva on kasvanut nopeasti 110 ammattilaista työllistäväksi yritykseksi.

”Perustimme LVIturvan, koska halusimme tarjota omakotiasukkaille helpon tavan huolehtia väistämättä eteen tulevasta putkiremontista. Tuotteistimme palvelumme selkeiksi kokonaisuuksiksi, jotka asiakkaan on helppo ymmärtää. Lisäksi annamme remontista aina kiinteähintaisen ja pitävän tarjouksen.”

Noin 1300 putkiremonttia vuosittain tekevässä LVIturvassa pidetään tarkkaan huolta asiakaspalvelun laadun tasosta. Asiakkaasta vastaava työnjohtaja valvoo, että remontti sujuu niin on sovittu.

Yrityksessä nähdään, että putkiasentaja on palveluammatissa. "Työntekijämme ovat motivoituneita ja niin pitääkin olla, sillä putkitöitähän pitää tehdä sadasosamillin tarkkuudella”, Kemppainen sanoo. LVIturvan palveluun kuuluvat myös maksuttomat kuntokartoitukset.

 

Viemäriputkiston kamerakuvaus on nopea toimenpide, jolla varmistetaan niiden kunto.

”Tuotamme tietoa ja mielenrauhaa omakotitalojen asukkaille. Heillähän ei ole käytössään ammatti-isännöitsijää kuten kerrostaloissa. Esimerkiksi viemäriputkien kuntotarkastus kuvaamalla on nopea toimenpide.”

Käyttövesiputket kuntoon

Talon rakenteissa sijaitsevat käyttövesiputkistot ovat katseilta piilossa. Siksi niiden kuntoa ei voi tietää ilman tutkimusta. Piilossa olevat vesiputket voivat pikkuhiljaa vuotaa rakenteisiin ja aiheuttaa esimerkiksi puurakenteiden lahoamista.

Ennen 90-lukua rakennettujen talojen rautaisten tai kuparisten käyttövesiputkien elinikä on non 25-30 vuotta.

LVIturvan käyttövesiremontissa uudet komposiitti muoviputket asennetaan siististi pinta-asennuksina. Vanhat putket tyhjennetään, tulpataan ja jätetään rakenteiden sisään. Uusien komposiitti muoviputkien käyttöikä on noin 50-90 vuotta. Käyttövesiremontti onnistuu jopa 2-3 päivässä ja maksaa alkaen 5000 euroa.

Lämpöverkko uusiksi

Vanhan lämpöverkon käyttöikä on noin 30 vuotta. Putkistoon syntynyt ruoste voi heikentää patterien lämmityskykyä tai aiheuttaa vuotoja ja vesivahinkoja. Ajoissa tehty putkiremontti takaa tasaisen lämmön myös pakkaspäivinä, ilman vesivahingon riskiä.

 

LVIturvan 110 ammattilaista palvelevat omakotitalojen asukkaaita kautta maan. Huoltoautossa kulkee mukana kaikki tarvittava.

LVIturvan lämpöverkkoremontissa vanhat, metalliset patteriputket uusitaan laadukkailla komposiittiputkilla. Samalla on järkevää vaihtaa patteriventtiilit ja huoltaa patterit tai vaihtaa ne uusiin. Komposiittiputket asennetaan pintavetoina vanhojen putkien jäädessä paikoilleen rakenteisiin. Menetelmä on siisti ja nopea, purkutöistä ei tule ylimääräisiä kuluja. Lämpöverkkoremontti on ohi jopa viidessä päivässä.

Uudet viemäriputket ilman rakenteiden avaamista

Perinteisesti viemäriputkien uusiminen on tehty avaamalla talon rakenteita, kaivamalla pihaa auki ja vaihtamalla putket uusiin. Menetelmä on kallis ja aikaa vievä ratkaisu.

LVIturvan sukitusmenetelmällä vältytään rakenteiden avaamiselta. Sukituksella tehdyn viemäriremontin hinta jää noin puoleen perinteiseen menetelmään verrattuna. Lopputulos on kuitenkin yhtä kestävä. Vanhojen putkien sisään ujutetaan sukka, joka muovataan uudeksi ja kantavaksi viemäriputkeksi.

”Esimerkiksi rintamamiestalojen viemäriputkista valtaosa on valurautaisia. Ne saattavat olla jo hyvinkin huonossa kunnossa, mutta useinmiten ne pystytään vielä korjaamaamaan sukittamalla. Kannattaa kuitenkin teettää kuntotarkastus ajoissa, etteivät putket pääse korjauskelvottomiksi. Silloin on edessä iso ja kallis remontti. Vuotavat viemäriputket ovat myös terveys- ja vesivahinkoriski”, Kemppainen muistuttaa.

Ei odottamattomia kuluja

LVIturvan perusajatuksena on alusta alkaen ollut tarjota asiakkaalle selkeä ja luotettava ratkaisu putkiremonttiin. Kemppainen kertoo yrityksen toiminta-ajatuksen taustaa:”Aiemmin omakotiasujia palvelivat tyypillisesti yksittäiset ammattilaiset ja pienet yritykset. Palvelun laatu oli kirjava, eikä asiakas aina voinut ennakoida putkiremontin kustannuksia. Me lähdimme heti alusta alkaen tuotteistamaan ratkaisumme ja asiakaspalvelun nykypäivän vaatimusten mukaiseksi. Kiinteän hinnan myötä asiakas tietää tarkalleen, mitä on tilannut. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja valvomme työn laatua. Yrityksemme on iso ja vakaalla pohjalla, mikä merkitsee asiakkaalle varmuutta ja jatkuvuutta myös remontin jälkeen. Asennukselle myönnämme kattavan takuun.”

Valmis putkiremontti antaa asukkaille vuosikymmeniksi mielenrauhan vesivahinkojen suhteen. Siitä ajatuksesta on lähtöisin myös LVIturvan nimi.

Lisäksi putkiremontti nostaa talon arvoa huomattavasti.

Pohjolan LVIturva
Postitorvenkatu 16, 33840 Tampere
Puhelin: Asiakaspalvelu: 029 007 5800
Myynti: 029 007 5800
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Internet: lviturva.fi


Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely