Unelmiesi hirsitalokoti voi valmistua täysin ilman stressiä

Kodikas, hengittävä ja jykevä hirsitalo on monen suomalaisen unelma. Finnlamellin aidosti muuttovalmiina toteutuksena unelmasta tulee totta helposti ja nopeasti.

Lähes kaikki talotoimittajat markkinoivat tänä päivänä muuttovalmiita koteja, mutta miten Finnlamellin markkinoima aidosti muuttovalmis hirsitalotoimitus eroaa muista? - Meillä muuttovalmis tarkoittaa sitä, että voimme toteuttaa asiakkaan hirsitaloprojektin alusta loppuun puuston raivauksesta tai vanhan rakennuksen purusta pihatöihin saakka - yhdellä sopimuksella. Oman taloprojektin hahmottaminen ja budjetointi on perheelle iso savotta, joka nostaa stressikäyrää. Moni ei esimerkiksi osaa budjetoida kokonaisuuteen kaikkia vaiheita pohja- ja pihatöineen. Stressikäyrä alenee, kun tietää, että Finnlamellilta muuttovalmiille hirsikodille saa pitävän hinnan ja varman muuttopäivän. Pankkikin arvostaa, kun asiakas voi esittää taloprojektille selkeän kokonaissuunnitelman ja budjetin, Finnlamellin Etelä-Suomen alueen myyntipäällikkö Elias Kortesalmi muistuttaa.

FL kuva3

Lähtökohtana tontti ja asiakkaan unelmat

Muunneltavuus on toinen avainsana Finnlamellin muuttovalmiissa kotiprojektissa. – Tontti on aina suunnitelman lähtökohta, mutta asiakkaan toiveet ja unelmat ovat yhtä tärkeässä roolissa. Hirsi on rakennusmateriaalina kiitollinen, sillä se mahdollistaa yksilöllisen suunnittelun. Näin asiakas saa hirsikodin, joka on muokattu omien toiveiden näköiseksi ja kokoiseksi pienintä yksityiskohtaa myöten. 

FL kuva2

Finnlamellin painumaton RYHTI-hirsi

Finnlamelli on hirsitekniikan edelläkävijä, jonka oma innovaatio, painumaton hirsi, on vakiona muuttovalmiissa taloissa ja saatavilla kaikkiin talopakettiratkaisuihin. – Painumaton hirsi on kustannustehokas ratkaisu, jota on kaivattu markkinoilla. Se on tutkitusti tiivis ja mittatarkka, jolloin se takaa kodin energiatehok¬kuuden. Hirsi tuo materiaalina kotiin myös ripauksen kodikkuutta ja lämminhenkisyyttä, vaikka tyyli olisi muutoin täysin moderni, myyntijohtaja Raimo Kuha lisää.

Kuva 1 painumaton hirsi

Finnlamelli tuo ryhtiä rakentamiseen

Finnlamellin RYHTI mahdollistaa ultramodernin hirsiarkkitehtuurin sekä erilaisten kiehtovien materiaalien yhdistelemisen esimerkiksi julkisivussa. Arkkitehtuurissa voidaan leikitellä virtaviivaisen ohuilla linjoilla sekä näyttävillä lasipinnoilla.

Vaivattomin tie unelmiesi hirsikotiin tai valoisaan hirsihuvilaan www.finnlamelli.fi.

Lisätietoa:

Finnlamelli Oy

Teollisuustie 18 
62900 Alajärvi
Puh.
020 746 3962

Ota yhteyttä lähimpään myyjäämme

www.finnlamelli.fi


Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely