Katse keväiseen keittiöön!

Kuva: Bistro-keittiö on kotikokin mieleen. Toiminnallisuus ja ajan henki yhdistyvät tässä A la Carten konseptikeittiössä. 

A la Carte ja Petra –keittiöiden kotimaisuus ja laadukas suunnittelu- ja asennuspalvelu ovat etusijalla Suomen 33 Keittiömaailma -myymälässä. Pääkaupunkiseudun kuuden Keittiömaailman asiakaspalvelusta vastaa 20. juhlavuottaan viettävä Suomen suurin keittiöiden jälleenmyyjäyritys.4. Keittio 3 D

Kuva: Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Upeat 3D-kuvat auttavat asiakasta hahmottamaan tulevan keittiönsä ulkonäköä. 

Keittiömaailman lippulaivamyymälässä Espoon Suomenojalla voi uudesta keittiöstä haaveileva asiakas viihtyä huomaamattaan pidemmänkin aikaa. Myymälä on rakennettu varta vasten showroomiksi - ja ison tilansa puolesta esille on ollut mahdollista laittaa useita erilaisia malliryhmiä, joiden avulla keittiön hankintaa suunnitteleva saa konkreettisen mielikuvan tuotteista.

”Sama idea toimii kaikissa myymälöissämme, tarkoitus on tarjota asiakkaalle visuaalisia elämyksiä. Myymälässä asiakas näkee materiaalit, kalusteiden mekanismit ja pienet yksityiskohdat, joita ei voi kuvien kautta kokea”, kertoo Riitta Kaunisto Keittiömaailmasta.

Tyyli ennen kaikkea

Koteja ja asukkaita on erilaisia, niin myös täytyy olla keittiöitä. Keittiömaailmassa on tarjolla kaksi laajaa keittiömallistoa, jotka tarjoavat eri tyylisuuntiin sopivia kiintokalusteita.

Lisäksi valikoimiin kuuluvat kodinkoneet, altaat, hanat ja valaisimet.

3. A la Carte keittiot Bistro hyllyyko

Kuva: Erilaiset avohyllyköt ovat trendikkäitä sisustuselementtejä. Bistro-keittiöiden hyllysarjat kokoavat kaiken kauniin esille ja kätevästi käden ulottuville. 

A la Carte -keittiöt edustavat modernia, selkeälinjaista ja eleetöntä tyyliä. A la Carten mallistosta löytyy paljon innovatiivisia tuoteuutuuksia, kuten kalusteen sisään rakennettu kaiutin tai yläkaapistojen takaa alaslaskettava hyllykkö. Yksityiskohdilla voidaan suunnitella jokaiselle omanlaisensa persoonallinen unelmakeittiö. A la Cartella on myös täysin oma uniikki ovimallistonsa.

Jos perinteisempää mallistoa halajaa kotiinsa, on Petra-keittiöt siihen oiva ratkaisu. Petra-keittiöiden tyyli on klassinen, moneen tilaan sopiva ja skandinaavista silmää miellyttävä. Tästä mallistosta löytyy innovatiivisia pienen tilan keittiöratkaisuja.

1. Petra keittiot Willa

Kuva: Petra-keittiöiden Willa-mallisto vie ajatukset menneeseen aikaan 1900-luvun huvilahenkeen. 

Petran ja A la Carten lisäksi pääkaupunkiseudun Keittiömaailman kauppiailla on myös saksalaisen Poggenpohlin edustus koko Suomessa.

Palvellen kohti täydellistä lopputulosta

Kun suunnitelmissa on keittiöremontti tai omakotitalon kiintokalusteiden hankinta – ammattilaisen apu on korvaamaton. Keittiö ei ole pelkästään kaapistoja, vaan se on räätälöity kokonaisuus, jonka suunnitteluun tarvitaan aikaa ja perehtymistä asiakkaan tarpeisiin.

Keittiön suunnittelu on maksutonta. Asiakas voi tulla liikkeeseen omien pohjakuvien ja mittojen kanssa tai halutessaan pyytää myyjää ensikäynnille paikan päälle. Myyjä voi ottaa tärkeät mitat ja nähdä ympäristön ja asunnon tyylin, joiden mukaan voidaan keittiötä tai muita kiintokalusteita lähteä suunnittelemaan.

Koulutetuilla ja ammattitaitoisilla myyjillä on myös oikeat työkalut suunnitelmien toteutukseen. Asiakas voi tutustua uuteen keittiöönsä 3D -suunnitteluohjelman ja valokuvamaisten havainnekuvien avulla. Tilatessa asiakas saa tarkat suunnitelmakuvat myös mm. lvi- ja sähkösuunnittelijoiden käyttöön.

”Uusinta uutta on mahdollisuus tutustua keittiösuunnitelmaan virtuaalisesti myymälässä tai vaikka kotisohvalta. Linkki lähetetään asiakkaan sähköpostiin, ja pilvipalvelun avulla koko perhe voi tutustua uuteen keittiöön virtuaalilaseilla, puhelimella tai tabletilla”, kertoo Riitta ainutlaatuisesta palvelusta.

6. Aamiaiskaappi

Kuva: Viime aikojen hittituote keittiössä on ollut käytännöllinen ja kaunis aamiaiskaappi. Ovet sulkemalla saa kodinkoneet ja kuivamuonat hetkessä piiloon katseilta! 

Kun asiakas on tyytyväinen suunnitelmiin, voidaan kalusteet laittaa tilaukseen ja sopia tarkat aikataulut remontille.

”Asiakas saa kauttamme täyden palvelun niin halutessaan. Kalusteet toimitetaan kasattuna kohteeseen ja niiden asennus hoituu myös tehtaan asentajien toimesta.

Keittiömaailmalta saa tilattua monipuoliset remonttityöt, koko remontin.

Trendien aallonharjalla

A la Carte -keittiöt ja Petra-keittiöt täydentyvät jatkuvasti innovatiivisilla kalustemaailman uutuuksilla. Joku haluaa keittiöönsä uusimmat sisutusmaailman hienoudet, toinen on tyytyväinen klassisen yksinkertaiseen keittiöön. Keittiö on pitkäikäinen hankinta vuosiksi eteenpäin. Jokainen keittiö suunnitellaan asiakkaan mieltymysten, budjetin ja kohteen vaatimusten mukaisesti.

Tällä hetkellä keittiötrendeissä ollaan menossa pehmeänpään suuntaan. Moderneissa keittiöissäkin täysi kliinisyys ei ole enää in. Kalustemaisuus on niin klassisissa, kuin moderneissakin keittiössä toivottu piirre. Olohuonemaisuutta tuodaan keittiöön asentamalla kiintokalusteisiin huonekalumaiset jalat ja jättämällä umpinaiset sokkelit pois.

Avohyllyt ovat vallanneet sisustajien kodit olohuoneista makuuhuoneiden kautta keittiöihin asti. Kaikelle täytyy olla säilytyspaikkansa, mutta kauniit käyttöesineet on myös kiva saada esille. Näillä pienillä yksityiskohdilla luodaan kotiin viihtyisyyttä ja kodikkuutta.

5. Khh 3D

Kuva: Ammattitaitoinen keittiömyyjä piirtää 3D-kuvat kaikista kodin kiintokalusteista, kuten kodinhoitohuoneesta, kylpyhuoneesta tai muista kodin säilytysjärjestelmistä. 

 

HUOLETON KEITTIÖREMONTTI:

1. MAKSUTON SUUNNITTELUAIKA

2. SUUNNITELMIEN VAHVISTAMINEN JA AIKATAULUJEN SOPIMINEN

3. KEITTIÖN ASENNUS

4. LOPPUTARKASTUS JA KÄYTTÖIÄN TAKUU

 

Keittiömaailma Oy

Martinkuja 10
02270 Espoo
Puh. 09-819 4560
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.keittiomaailma.fi


  • Katse keväiseen keittiöön!

    A la Carte ja Petra –keittiöiden kotimaisuus ja laadukas suunnittelu- ja asennuspalvelu ovat etusijalla Suomen 33 Keittiömaailma -myymälässä. Pääkaupunkiseudun kuuden Keittiömaailman asiakaspalvelusta vastaa 20. juhlavuottaan viettävä Suomen suurin keittiöiden jälleenmyyjäyritys.

Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely