Hyvinkäälle houkuttelevat loistavat liikenneyhteydet ja huima määrä harrastuksia

Hyvinkää sijaitsee mainioiden liikenneyhteyksien päässä. Pääkaupunkiin ajelee junalla ja autolla kolmessa vartissa. Kaupungissa luonto alkaa kotikynnykseltä ja keskustapalvelut ovat pyöräilymatkan päässä.

Vakaavarainen 47 000 asukkaan kaupunki tarjoaa laadukkaat peruspalvelut.  Villatehtaan alue sekä Sveitsin elämyskeskus on puhallettu henkiin ja kauppakeskus

Willa niiden naapurissa varmistaa, että kauppakeskusta säilyy raitin varrella.

Hyvinkäällä harrastuksissa on laaja kirjo: motocrossista murtomaahiihtoon, laskettelusta lentämiseen.

Moni hyvinkääläinen kulkee päivittäin junalla pääkaupunkiseudulle. Metropolialueen osana kaupungista ei ole pitkä matka Kehä III:n sisäpuolelle. 

Hyvinkäästä on kehittynyt myös aktiivinen tapahtumakaupunki, jossa ensi kesänä kohtaavat elokuvan ystävät RedCarpetissa, ja musiikista nauttijat RockFestissa sekä Iskelmä Hyvinkäässä. 

Monipuolinen tonttitarjonta

Hyvinkäällä on monipuolinen tonttitarjonta erilaisiin asumistarpeisiin. Metsäkaltevan uudessa kaupunginosassa järjestettiin asuntomessut vuonna 2013 ja kaupunginosan rakentuminen on jatkunut vilkkaana. Alueesta rakentuu kaupunkimainen ja monipuolinen asuntoalue noin 6000 asukkaalle, jonka eri osista on hyvät yhteydet puistoalueille ja ympäröivään luontoon. 

Metsäkaltevan alueella on tarjolla lukuisa määrä tontteja omakotirakentajille. Alueelle on rakentunut yli 150 omakotitaloa ja myös ensimmäiset kerrostalot. Omakotitonttien pinta-alat ovat 800 -1200 m2:n välillä ja hinnat 35 000-60 000 euron välillä. Lisäksi alueella on hyvä tonttitarjonta rivi- ja kerrostalorakentamiseen. 

Tonteista lisää osoitteessa: hyvinkaa.fi/asuinymparisto-ja-rakentaminen/tontit/

Hangonsilta kasvaa kaupungin sydämessä

Aivan Hyvinkään ydinkeskustaan erinomaisten palveluiden äärelle on rakenteilla uusi keskustamainen asuntoalue. Alueelta on noin 5 minuutin kävelymatka rautatieasemalle. Monipuoliset keskustan kaupalliset palvelut ovat noin kilometrin päässä kauppakeskus Willassa. 

Hangonsillan alueelle rakennetaan myös Hyvinkään uusi keskuslukio, Hangonsiltatalo, jonka on tarkoitus valmistua vuonna 2020. Hangonsillan alueen ensimmäisiin asuntokortteleihin rakennetaan seuraavan viiden vuoden aikana noin 600 kerrostaloasuntoa. Alueelle valmistuu eri elämänvaiheisiin sopivia omistusasuntoja, vuokra-asuntoja ja asumisoikeusasuntoja. 

Ensimmäiset asunnot alueelle valmistuvat vuoden 2018 aikana. Hangonsillan alueelle kaavoitetaan lähivuosina lisää keskustamaista kerrostaloaluetta noin 600 – 700 asunnolle. 

Alueesta lisää osoitteessa: www.hangonsilta.fi

Lisätietoa: 

Hyvinkään kaupunki

Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

Puh. 019 459 11

www.hyvinkaa.fi


  • Syitä asuntojen myyntiaikojen venymiseen

    Asuntojen myyntiajat vaihtelevat parista viikosta useaan kuukauteen ja jopa vuosiin. Mikäli asunto ei tunnu millään menevän kaupaksi, syy voi löytyä esimerkiksi liian korkeasta hintapyynnöstä tai epäselvästä myynti-ilmoituksesta. 

  • Näin opit älykkääksi sähkönkäyttäjäksi

    Lähivuosina tapahtuva sähkömarkkinoiden uudistuminen muuttaa sähkön ja sen siirron hinnoittelua. Huoleton kuluttaja saattaa tulevaisuudessa maksaa sähköstään selvästi enemmän kuin tarkka optimoija. Näillä vinkeillä opit ennakoimaan ja siirtämään kulutusta halvemman sähkön ajankohtaan.

Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely